Hamburgare! Denna enkla men
ändå så komplicerade maträtt. Man kan variera sig otroligt mycket med tillbehör,
bröd och tillagning. Men ändå, det som är viktigt för att få ett bra resultat är bra råvaror. Vi har experimenterat en del för att komma fram till den
perfekta hamburgaren men man blir aldrig fullärd och vi testar alltid vidaresmiley

Vi är rätt överens om att
bäst är att baka brödet själva, men det fungerar också att köpa färdigt bröd och då
föredrar vi briochebröd. Brödet måste vara i lagom storlek för burgaren och
kunna suga upp så att det inte blir alldeles slabbigt.

Idag körde vi med smashed burgers på vår Ofyr. Alla
ville ha med ost på, så den la vi på kötttet precis innan köttet är
färdigstekt. Sen fick alla göra sina burgare själv så att de fick det som de
ville. Idag hade vi tillbehören bacon, sallad, tomat, dillpicklad gurka och
karamelliserad lök och givetvis vår hemmagjorda hamburger dressing.

Enkelt men supergott!


Smashed burger
Smälter osten!